Advies op maat 📏 Kwaliteit voor de laagste prijs ✔️ Kortingen t/m 33% 🛴

NKD Stuntstep

NKD Stuntstep

NKD is een stuntstep merk uit Denemarken. 

Het merk NKD heeft de afgelopen jaren meer en meer populariteit gewonnen in de stuntstep branche, echter willen wij u waarschuwen voor de kwaliteit van deze stuntsteppen. 

Kwaliteit NKD Stuntstep

De kwaliteit van een NKD Stuntstep is op het eerste gezicht goed te noemen.

Echter zijn er een aantal zaken waar de NKD step slecht op scoort, dit zijn de lagers, asjes en de boutjes waarmee je de stuurklem aandraait. Dit zijn kleine onderdelen die van zeer groot belang zijn bij de kwaliteit van een goede stuntstep. De lagers van de NKD steppen kunnen snel gaan rammelen en / of gaan rinkelen, de asjes waar de wielen mee vast zitten zijn makkelijk door te draaien waardoor je uiteindelijk je wielen niet meer vast krijgt. Hetzelfde geldt voor de boutjes in de stuurklem, deze zijn van zacht materiaal waardoor de klem ook makkelijk kapot te draaien is.

NKD heeft een mooie collectie stuntsteppen alleen wij hebben vanwege de bovengenoemde redenen ervoor gekozen de stuntsteppen van NKD niet te verkopen.

Prijs NKD stuntstep

Met de prijs van de NKD stuntsteppen wordt enorm gestunt op het internet maar LET OP!!

De stuntsteppen worden met mega kortingen aangeboden maar laat je niet voor de gek houden. Een stuntstep van NKD is kwalitatief niet meer waard dan de aanbiedingsprijs. Wat wij hiermee bedoelen:

Hieronder staat een NKD stuntstep zeer scherp afgeprijsd.

 NKD stuntstep

Hieronder ziet u een kwalitatief vergelijkbare stuntstep van een A merk.

 Dominator sniper stuntstep

De NKD stuntstep lijkt dus een hele goede deal, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is.

Een beetje misleidend en daarom laten we dit graag zien. Het lijkt namelijk alsof je zojuist een stuntstep hebt gevonden die meer dan de helft goedkoper is geworden door de aanbieding, in werkelijkheid is de stuntstep kwalitatief nooit zoveel geld waard.

 

Wil je een goede stuntstep kopen voor een eerlijke prijs? Bekijk dan ons assortiment stuntsteppen.