Advies op maat 📏 Kwaliteit voor de laagste prijs ✔️ Kortingen t/m 33% 🛴

Over Prostuntstep.nl

 
Wat doet Prostuntstep.nl?
Prostuntstep is gespecialiseerd in de verkoop van Stuntsteps, Onderdelen, Kleding en Bescherming. Prostuntstep sponsort regelmatig events en wedstrijden om de stuntstep scene te stimuleren.
Ons doel is om de kinderen in Nederland minder te laten gamen en ze te laten genieten van stuntsteppen.
 
Hoe is het begonnen?
Wat bij Jordi  begon als hobby naast zijn werk bij de supermarkt en vanuit een zolderkamer in het ouderlijk huis, is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. Over de jaren heen werd de winkel die Jordi later in de Roentgenstraat te Rotterdam oprichtte een vaste instantie voor goed advies en vakmanschap in de wereld van stuntsteppen.
  
2020 - het jaar van veranderingen
Na te hebben afgestudeerd zocht Jordi een nieuwe uitdaging en een baan in de sector van zijn studie. Toen ik - Hanno - dit hoorde wist ik meteen dat ik ervoor wilde gaan en heb besloten de zaak van hem over te nemen.
Ten gevolge van de eerste Corona-lockdown moest de winkel in de Roentgenstraat eind april helaas voorgoed haar deuren sluiten. Sindsdien verkopen we nog uitsluitend via onze webshop.
Corona heeft - naast alle negatieve gevolgen ervan - tot een nieuwe bloei van het stuntsteppen geleid. Buitensport werd voor de kinderen opeens weer bijzonder belangrijk. En voor heel veel kinderen stond het stuntsteppen hierbij centraal. 
 
De toekomst
We willen ervoor zorgen dat jullie positieve ervaringen met Prostuntstep.nl zich ook toekomstig voordoen. We verheugen ons erop u met bijzonder goed advies en service bij al uw activiteiten in de wereld van stuntsteppen te mogen begeleiden.