✓ Gratis verzending boven €45,- 🛴De Stuntstep specialist van Nederland🛴 ✓ Eenvoudig Retourneren

Stuntstep advies

Algemeen
U wilt een stuntstep kopen voor uw zoon of dochter maar u weet door alle termen niet zo goed meer wat de goede keuze is. Aan de hand van onze maattabel kunt u een geschikte stuntstep vinden.
Door de populariteit van het stuntsteppen, ziet men dat er steeds meer goedkopere stuntsteps worden aangeboden. Maar ook voor een stuntstep geldt het gezegde: goedkoop is meestal duurkoop. Als je echt met de step de stuntbaan op wilt dan voldoen alleen de steppen boven de €75,- ongeacht het
merk of de aanbieder tenzij de gebruiker jonger is dan 8 jaar dan kan u wel kiezen voor een step van dit budget omdat de gebruiker minder belasting op de step kan uitoefenen.
 
Wat is het verschil tussen een stuntstep en een neppe of normale stuntstep?
Een echte stuntstep blijft heel lang goed en solide, u kunt het dus zien als een investering die een aantal jaar mee gaat. Het voordeel van een solide en stille step is dat het oefenen van truckjes veel makkelijker gaat dan met een step die rammelt, aan alle kanten los zit en beweegt. Een neppe stuntstep ziet er vaak uit als een stuntstep maar is dat niet, dit kunt u zien aan de specificaties van de step en natuurlijk de prijs.  

 

Pas op voor internet lokkertjes.
Op het internet zijn veel aanbieders te vinden die stuntsteppen verkopen met grote kortingen van wel 50% of meer. Trap hier niet in, de stuntstep wordt te duur geprijsd om vervolgens verkocht te worden met een neppe korting. 
 Als het te mooi is om waard te zijn, is dat ook zo!
 
Onze stuntsteppen.
Bij Prostuntstep verkoop ik alleen maar stuntsteppen waarbij ik de kwaliteit van de stunt step kan waarborgen. Een stunt step kopen bij Pro stuntstep is garantie voor uren step plezier.
 
Heeft u verdere vragen over onze stunt steps dan kan u deze stellen via de whatsapp chat op mijn website.